HALLO –
WIJ ZIJN
CLINISUPPLIES

Wie we zijn
Wie we zijn

Wij zijn Clinisupplies en we zijn er trots op dat we vanaf 2019 ook in Nederland ons best mogen doen om een positief verschil te maken voor u. Iedere dag.

Met een breed assortiment medische hulpmiddelen willen we graag het verschil maken voor mensen met een zorgbehoefte. Wij geloven dat het hierbij draait om commitment, duurzaamheid en streven naar perfectie bij alles wat we doen.

We gaan graag met u het gesprek aan. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer over ons weten? U kunt ons altijd bellen of mailen.

Clinisupplies is onderdeel van Healthium Medtech. Healthium Medtech Limited is een wereldwijde leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van chirurgie, post-chirurgie en chronische zorg. Bij één op vijf operaties wereldwijd wordt een product van Healthium gebruikt. Healthium Medtech is het grootste medische hulpmiddelenbedrijf in India en de op één na grootste als het gaat om chirurgische producten. In volume gemeten is Healthium zelfs wereldleider op het gebied van hechtmateriaal. In het Verenigd Koninkrijk bezet Healthium de derde plaats in de markt voor urologische opvangmaterialen. Met de visie om precisie-medtech toegankelijk te maken voor iedere patiënt wereldwijd is Healthium erin geslaagd om in India een groot netwerk op te bouwen met toegang tot meet dan 40.000 chirurgen in 18.000 ziekenhuizen die samen 90% van alle districten afdekken. Daarnaast is Healthium vertegenwoordigd in 80 landen.

De productportfolio van Healthium behelst meer dan 52.000 verschillende producten verdeeld over chirurgie, urologie en wondverzorging. Met de sterke focus op Research & Development heeft Healthium 8 uiterst moderne productiefaciliteiten met certificering zoals US FDA, CE en ISO.

Waar we in geloven
Waar we in geloven

Wij weten dat de grootste uitdaging vandaag de dag in de gezondheidszorg het combineren van kwaliteit met betaalbaarheid is. Wij geloven dat wij echt het verschil kunnen maken in het leven van onze klanten en de gezondheidszorg middels het leveren van duurzame oplossingen met betaalbare kwaliteit. En zo doen we dat:

  • Wij verbinden mensen - samenwerking, co-creatie en langdurige relaties zorgen ervoor dat we allemaal meer kunnen bereiken
  • Wij stellen vragen - van elkaar leren en samen ontdekken stimuleren ons om te blijven innoveren en te koesteren wat al is bereikt
  • Wij zijn dynamisch - we kunnen snel reageren op uw vragen en de ontwikkelingen in de gezondheidszorg
Onze mensen

We hebben een passie voor het leveren van een bijdrage aan een duurzame gezondheidszorg en zijn geboeid door mensen. De mensen zijn de drijvende kracht achter ons succes als groeiende organisatie.

Zonder onze waarden als commitment, ambitie en nieuwsgierigheid zou het simpelweg niet mogelijk zijn om onze belofte van duurzaamheid en kwaliteit in te vullen. Het zijn immers de mensen die het echte verschil maken. Samen. Iedere dag.

Wij gebruiken cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier voor ons cookiebeleid